Explorează cartierul tău preferat! Aici găsești vibe, fun și culoare... ah, și casa preferată.

Romană

Piața Romană reprezintă una dintre zonele de epocă ale Bucureștiului cu numeroase clădiri de patrimoniu. Este punctul de intersecție a trei dintre cele mai importante bulevarde ale capitalei: Bd. Magheru, Bd. Lascăr Catargiu și Bd. Dacia și locul unde poate fi găsită cea mai celebră facultate din România: Academia de Studii Economice (ASE). În zona Pieței Romane, viața linistită de pe străduțe contrastează cu aglomerația marilor bulevarde.

Citește mai mult

Universitate

Zona Universității este situată în inima Bucureștiului și este încărcată cu istorie, cu urmele tipmurilor trecute. Aici orașul nu doarme niciodată, iar atmosfera este plină de energia și bucuria tinerilor puși pe distracție. Restaurantele cu terasă, barurile și cluburile de noapte sunt întotdeauna pregătite să ofere delicatese culinare, divertisment și muzică bună.

Citește mai mult

Victoriei

La prima vedere poate părea că Piața Victoriei este o mare de trafic, dar dacă te uiți mai atent descoperi bogăția arhitecturală din jur: Palatul Victoria, sediul Guvernului României și muzeele: Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa", Muzeul Țăranului Român, Muzeul de Geologie și Institutul de Istorie "Nicolae Iorga".  Piața este, de asemenea, punctul din care pornește Calea Victoriei, cea mai cunoscută stradă din București, o stradă cu istorie, străbătută de lumea bună a tuturor timpurilor.

Citește mai mult